Fidelia Casa

Cu o experiență de peste 13 ani de zile, Fidelia Casa oferă servicii complete și profesioniste de consultanță în domeniul imobiliar, pe piața ieșeană și nu numai.Fidelitatea este baza pe care ne construim relațiile cu partenerii, clienții și colaboratorii noștri, pasiunea cu care ne ducem la bun sfârșit toate proiectele Fidelia Casa, modul în care dăm viața ideilor și dorințelor dumneavoastră de avea o casă.
Importanța pe care o acordăm solicitărilor venite din partea clienților noștri, ne recomandă în tot ceea ce facem. Fiecare cerere reprezintă pentru noi un pas în viață pe care vrem să il facem împreună, în așa fel încât să putem găsi cea mai bună soluție. Parteneriatul bazat pe încredere este modul nostru de a vă mulțumi că ați ales serviciile Fidelia Casa.
Mereu primii:

– Am fost primii care ți-au oferit o ofertă completă și actualizată zilnic pe site-ul www.fideliacasa.ro.
– Am fost primii care s-au gândit la tine și ți-au oferit consultanța financiară pentru obținerea unui credit.
– Am fost primii care au încheiat parteneriate cu băncile comerciale pentru a-ți dărui o ofertă completă care să te mulțumească în privința creditului ales. „Pastila de consultanță” este primul produs cu acest specific de pe piața imobiliară ieșeană.
– Suntem primii care îți răsplătim fidelitatea prin intermediu cardului „Club Fidelia”.
– Suntem primii care îți oferă posibilitatea de a vinde și cumpăra beneficiind de avantajele pachetului „un singur comision”.

Oras: Bucuresti

Adresa: B-dul Gheorghe Sincai, Nr.9, Bl.3 Sc. A, Parter

Program: L-V: 9:00 - 19:00, S: 9:00 - 14:00

Contact: Telefon: 021.330.44.58 | Call Center: 0746.22.22.44 | E-mail: office@fideliacasa.ro

Web: http://www.fideliacasa.ro/

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *