Biblioteca British Council

Înfiinţată în 1934, British Council este organizația internațională a Marii Britanii pentru relații culturale şi oportunităţi educaţionale. Ofera oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileste relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Colecția cuprinde peste 10.000 de volume, oferind astfel acces uşor la materiale de limba engleză și informații actuale din mai multe domenii: management, marketing, publicitate, relații publice, comunicare, IT, științe sociale, dezvoltare personală şi profesională, artă, ficţiune, etc., pentru copii, adolescenţi şi adulţi.
La bibliotecă vei găsi și un număr impresionant de materiale-suport pentru examene (Cambridge, IELTS): de la manuale de curs, la volume de teste, materiale video si pachete complete de studiu. Cele mai multe parte dintre ele au incluse CD-uri audio pentru exerciții de ascultare.
Colecţia mai cuprinde:
Reviste (Vogue, Wired, New Scientist, Time, Spider Man)
Peste 3000 de DVD-uri
Colecţia Personal MBA
Colecţia bibliotecii este actualizată periodic cu titluri noi și populare din fiecare domeniu.

Tip: Privat

Servicii: Rezervarea materialelor din bibliotecă, fotocopierea materialelor (primele 25 de pagini gratis), internet wireless în incinta bibliotecii, catalogul bibliotecii, zona de studiu a bibliotecii, tururi gratuite ale biblioteci;

Oras: Bucuresti

Adresa: Calea Dorobanţilor, Nr. 14, Sector 1

Contact Biblioteca: Telefon: 0213.079.600 | E - mail: contact@britishcouncil.ro

Web: https://www.britishcouncil.ro/engleza/biblioteci/bucuresti

Tarife: Pentru a te înscrie la biblioteca mai întâi trebuie să alegi tipul de abonament care ţi se potriveşte (opţiunile sunt explicate mai jos):
- Abonamentul standard: 140 Ron;
- Abonamentul Youth ( pentru studenți, profesori de engleză și pensionari) : 100 Ron;
- Abonamentul Personal MBA ( tineri profesioniști) : 60 Ron;
- Abonamentul Exams (pentru candidații la examene) : 50 Ron;

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *