Facultatea de Administrație Publică – SNSPA

Profesionalism, Inovație și Talent sunt cele trei cuvinte cheie care caracterizează Facultatea de Administrație Publică (FAP); o facultate activă, care se mândrește cu peste două decenii de experiență academică și de cercetare în științele guvernării și mii de absolvenți dedicați serviciului aflat în interesul cetățeanului. O facultate în care fiecare student(ă) devine membru dinamic al unei comunități ce valorizează competiția, dar crede în munca în echipă. Scopul central al facultății este formarea actualilor și viitorilor funcționari publici din administrația publică centrală și locală. Profesorii noștri și cadrele asociate contribuie la realizarea de studii și cercetări științifice în domeniul administrației publice și private, colaborând cu organisme naționale și internaționale de
profil.
Facultatea de Administratie Publica si-a inceput activitatea in anul 1995, cu programul de studii universitare de licenta in stiinte administrative, organizat in regim cu frecventa. Cinci ani mai tarziu, in octombrie 2000, am lansat programe de master cu frecventa, iar oferta noastra educationala s-a extins prin includerea studiilor de licenta si master in regim deschis la distanta (sustinute de resurse specifice invatamantului informatizat). Din anul 2001, profesorii nostri activeaza in singura scoala de doctorat in stiinte administrative din Romania, din 2003 pregatim studentii pentru administratia europeana, iar din 2008 facem parte din comunitatea europeana a programelor de administratie publica acreditate de European Association for Public Administration Accreditation (EAPAA, Olanda).
Astazi, Facultatea de Administratie Publica ofera programe complete de pregatire universitara – studii de licenta, master si doctorat, la cel mai inalt nivel, in regim cu frecventa (IF), la distanta (ID) si cu frecventa redusa (IFR), acreditate national (ARACIS) si european (EAPAA):
– studii universitare de licenta, specializarile „Administratie publica” (IF si ID) si „Administratie europeana” (IF)
– studii universitare de master, specializarile „Managementul sectorului public” (IF si IFR), „Public Sector Management” (in limba engleza, IF), „Puterea executiva si administratia publica” (IF si IFR), „Spatiul public european” (IF si IFR), „Studii administrative europene” (IF si IFR)
– studii universitare de doctorat in stiinte administrative (IF)

Tarife: Taxa de inscriere la concursul de admitere : 150 lei
Taxa de inmatriculare este: 100 lei (inclusa in taxa de scolarizare)
Taxa de scolarizare (IF) este: 2600 lei (suma se poate achita in 3 rate pe parcursul anului universitar).

Tip: De stat

Oras: Bucuresti

Adresa: Bd. Expoziţiei, Nr.30 A, Sector 1

Contact: Telefon: 0372.249.784 | Email: administratie@snspa.ro; decanat@administratiepublica.eu

Web: http://www.administratiepublica.eu/

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *