Cabinet Avocatura Toader si Asociatii

Societatea de avocatura „Toader si Asociatii” ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie (judecatorie pana la ICCJ). Oferim asistenta juridica, consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, dreptul familiei, drept international. De asemenea oferim consultanta in retrocedari, infiintare firme, procese de divort sau partaj, procese de mostenire, succesiune, intabulare.Daca va adresati Societatii de Avocati „Toader si Asociatii” aveti posibilitatea de a opta pentru programul „AVOCATUL FAMILIEI” sau pentru programul de consultanta speciala pentru firma dvs. In ambele situatii veti beneficia de servicii de inalt profesionalism a Societatiilor si Cabinetelor de Avocati cu care colaboram, iar, in aceasta structura clientela proprie a Societatii va beneficia si de mari reduceri de onorarii in cadrul proceselor, precum si credit in activitatea de consultanta permanenta. Pentru mai multe detalii accesati programul „AVOCATUL FAMILIEI”, al carui mentor este Societatea „Toader si Asociatii”, marca inregistrata la OSIM.
Printre asociati se numara Avocat Oana Toader-Plugariu, in prezent avocat colaborator si la postul Avocat Tv, specializata in Dreptul Afacerilor, consultanta comerciala, titulara diplomei de masterat in acest domeniu si Avocat Andrei Dima, asociat in cadrul Societatii, specializat in Drept Penal, detinatorul diplomei de Master in Stiinte Penale.
Ceilalti asociati si colaboratori inclusiv Cabinete Asociate pot prelua in cadrul Societatii „Toader si Asociatii” problemele dvs., pe care le vom rezolva cu promptitudine si la nivelul celor mai inalte asteptari.
Avocatii nostri sunt inscrisi in Baroul Bucuresti, dar isi desfasoara activitatea in toate judetele din Romania, la toate instantele.
Colaboram cu experti in toate domeniile, Birouri de Executori, Notariate, Banci.

Servicii:

  • Procese de divort, partaj, pensie de intretinere, stabilire si tagaduire paternitate, custodie, dreptul familiei
  • Reprezentare in procese de mostenire, succesiune, intabulare
  • Infiintari si modificari firme, notificari, litigii comerciale, redactare documente, negociere contracte
  • Recuperare creante si debite
  • Consultanta in retrocedari imobiliare
  • Asistenta in cumpararea si vanzarea de imobile
  • Proprietate intelectuala
  • Alte litigii civile si penale
  • Consiliere / consultanta juridica pentru orice fel de probleme

Tip: Privat

Oras: Bucuresti

Adresa: Str. C-tin Aricescu, Nr. 32, Sector 1

Program: L - V: 10:00 - 16:00

Contact: Telefon : 021.233.87.37 | E-mail: office@toadersiasociatii.ro

Web: http://www.toadersiasociatii.ro/

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *