Cabinet de Avocatura Leonte Oana Madalina

Cabinet de avocat Leonte Oana Madalina va va oferi intotdeauna solutia viabila pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra. Cabinetul isi desfasoara activitatea avand ca principiu de baza confidentialitatea tuturor datelor, responsabilitatea si operativitatea, oferind tuturor clientilor respect si atentia cuvenita prin servicii competente in diferite domenii de drept si percepand onorariu favorabil clientului.
Prioritatile noastre sunt profesionalismul si discretia, totul in interesul clientilor nostri, incercand sa folosim toate parghiile legale pentru a gasi in permanenta, solutii eficiente, benefice si, mai ales, legale, in functie de fiecare caz in parte.
Plecand de la premisele unei colaborari directe cu clientul, cabinetul nostru de avocatura furnizeaza servicii juridice de specialitate in baza unor onorarii de avocat adaptate fiecarui caz in parte, in conditii materiale extrem de avantajoase pentru client.
Cabinet avocat Bucuresti – Leonte Oana Madalina are sediul in Bucuresti si isi desfasoara activitatea atat pe raza Municipiului Bucuresti, cat si in Judetul Ilfov, avand specializari in dreptul Familiei, dreptul Muncii, drept Civil, drept Penal, drept Comercial.

Servicii:

  • Dreptul Familiei
  • Drept Civil
  • Drept Penal
  • Dreptul Muncii
  • Drept Societar

Tip: Privat

Oras: Bucuresti

Adresa: Str. Apusului, Nr. 27, Sector 6

Program: L- V: 9:00 - 16:00

Contact: Telefon: 0722.236.175 | Email: office@avocat-bucuresti.info

Web: http://www.avocat-bucuresti.info/

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *