Cabinet de Avocatura Russu & Russu

Avocat Mihai Russu, Consultant , Mediator si Litigator detine un Grad de Master (LL.M) in Dreptul Afacerilor si ofera prezentari in cadrul unor conferinte internationale asupra economiei emergente a Romaniei precum si asupra cadrului legal aplicabil acesteia.
Dupa terminarea perioadei de stagiatura in fata Judecatoriilor din Transilvania si Bucuresti reprezentand clienti – persoane fizice si juridice, in cazuri de drept comercial, retrocedari de immobile, si drept civil contractual, a activat in Bucuresti ca si Asociat al uneia dintre primele cinci mari Firme de Avocatura din Romania cu sediul in Cladirea Petrom din Bucuresti. Avocat Mihai Russu – Consultant , Mediator si Litigator
A fost membru activ al Echipei de Due Diligence in cadrul procesului de privatizare al celei mai puternice banci comerciale Romane. S-a ocupat de asemenea de Proiecte Imobiliare majore si Parteneriate Public-Private importante. A dobandit de asemenea experienta in proceduri si operatiuni de listare si delistare a unor societati comerciale de renume la Bursa de Valori Bucuresti, oferind de asemenea consultanta in probleme cu implicatii si efecte insemnate din domeniul Dreptului Concurentei, Fiscal si Bancar.
Un pas important in cariera sa a fost atunci cand a coordonat o Investigatie de Due Diligence (audit legal) asupra unei companii multinationale activand in industria de mobile. In legatura cu aceasta, a analizat si a conceput, redactat si incheiat Intelegeri ale Actionarilor, Tranzactii Corporative de Actiuni si Tranzactii de Achizitii.
In momentul in care a devenit Asociat Senior Coordonator al unei importante firme de avocatura din Bucuresti, a coordonat atat Proiecte Imobiliare importante cat si Proiecte de Private Equity – intreaga structura incluzand Investigatii si Rapoarte de Due Diligence, Strategii de Iesire (Exit) si de Recuperare – Exploatare a Investitiei prin prisma scenariilor variate (cel mai pesimist, cel probabil si cel mai optimist). A acordat de asemenea asistenta legala si reprezentare uneia dintre Companiile Hoteliere Renumite din Bucuresti listata la Bursa de Valori Bucuresti. A continuat sa se specializeze si sa isi mareasca experienta in Dreptul Concurentei si in Drept Fiscal. A realizat o tranzactie importanta de Achizitie Corporativa, coordonand si Due Diligence –ul aferent.
Avocat Mihai Russu – Consultant , Mediator si Litigator In acest fel, Cabinet Individual Russu Maria si Cabinet Individual Russu Mihai capata oficial o structura unitara, atat in mod natural izvorand din traditia de familie inceputa de 3 generatii, cat si prin serviciile integrate pe care cele doua cabinete le ofera, acoperind o larga arie de servicii juridice si un teritoriu extins in care mobilitatea reprezinta unul din elementele de valoare adaugata pe care echipa le furnizeaza.
O arie speciala a serviciilor juridice oferite de Dl. Mihai Russu este asistenta legala si reprezentarea cu succes in litigii impotriva Autoritatilor Publice Centrale Romane, in favoarea Companiilor Aeriene cum ar fi cel mai puternic competitor al Companiei Nationale de Transport Aerian pe piata interna si regionala incluzand Europa, precum si in favoarea Companiei Nationale Aeriene Poloneze.
Din primele momente ale carierei sale de avocat, Dl Mihai Russu a asistat, reprezentat si oferit servicii societatilor comerciale straine, incepand si incluzand infiintarea lor in Romania ca si filiale sau sucursale, pana la intrarea in ascocieri de tip Joint Ventures, oferind asistenta corporativa si contractuala in tranzactii mari.

Servicii:

 • Corporativ si Afaceri
 • Recuperari de creante
 • Drept al Afacerilor si Drept Comercial
 • Imobiliare
 • Piete de capital
 • Concurenta
 • Drept Civil
 • Drept Fiscal si Vamal
 • Protectia Consumatorilor
 • Dreptul Muncii
 • Drepturile Angajatilor
 • Litigii, Concilieri, Cai de Rezolvare a Litigiilor prin Mijloace Alternative - Mediere
 • Drept Penal al Afacerilor
 • Dreptul Transporturilor

Tip: Privat

Oras: Bucuresti

Adresa: Str. Vistiernic Stavrinos, Nr. 28, Bl. 153A, sc. A, Et. 4, Ap. 25, Sector 6

Contact: Telefon: 0740.368.324 | E-mail: av.mihai.russu@gmail.com | office@avocatrussu-russu.ro

Web: http://www.avocatrussu-russu.ro/index.php

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *