Mediator Bojan Ionut – Marian

Biroul de Mediator Bojan Ionut-Marian a fost autorizat si isi desfasoara activitatea in baza prevederilor Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator cu modificarile si completarile ulterioare, fiind inregistrat in Registrul Formelor de Exercitare a Profesiei la pozitia 4825. Activitatea curenta se desfasoara la sediul profesional principal din Bucuresti si la sediul profesional secundar din jud. Calarasi (o zi pe saptamana). La cerere, in limita timpului disponibil, sedintele de mediere pot avea loc si la sediul partilor sau in alte locatii pe teritoriul Romaniei. Pentru nevorbitorii de limba romana sedintele de mediere pot fi tinute si in limba engleza, documentatia pentru parti si/sau instanta urmand a fi redactata si semnata bilingv.
Titularul biroului de mediator este de profesie jurist, specializat in drept civil, cu o experienta profesionala de peste 20 de ani acumulata atat in sectorul public (administatia centrala), cat si in cel privat unde a facut parte din echipe multidisciplinare de succes din cadrul unor companii nationale si internationale de renume.
In anul 2013 mediatorul Bojan Ionut-Marian este numit arbitru comercial in cadrul Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Arges, fiind inscris pe lista arbitrilor activi la pozitia 4. Pentru cei interesati lista poate fi consultata aici: lista arbitrilor. Cererile de solutionare a litigiilor pe calea arbitrajului se depun direct la registratura Curtii de Arbitraj din Piata Vasile Milea nr.1, Pitesti, jud Arges.

Servicii:

  • Mediere divorțuri
  • Mediere litigii civile
  • Mediere litigii penale
  • Mediere litigii privind conflictele de muncă
  • Mediere litigii bancare și asigurări
  • Mediere litigii în domeniul protecției consumatorilor

Tip: Privat

Oras: Bucuresti

Adresa: Aleea Suter, Nr. 7A, Sector 4,

Contact: Telefon: 0722.316.036. | E-mail: birou@mediatorbojan.ro

Web: http://www.mediatorbojan.ro/

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *