Mediator Constantin Anton

Biroul de mediator ofera servicii de mediere conform prevederilor Legii nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei, domnul Constantin Anton fiind mediator autorizat de Consiliul de Mediere. Medierea este o modalitate amiabila de solutionare a litigiului, mai rapida si mai putin costisitoare ca un proces. Partile pot apela la mediere in aproape orice domeniu; nu pot face obiect al medierii drepturile strict personale. Onorariul este stabilit in functie de complexitatea cazului si poate fi negociabil in functie de numarul de medieri.

Onorariul mediatorului trebuie suportat in mod egal de toate partile, insa partile se pot intelege in cadrul medierii ca numai una dintre acestea sa achite onorariul.
Partile pot fi reprezentate de avocati sau de alte persoane cu procura autentica. Medierea reprezinta o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate si avand liberul consimtamant al partilor. Medierea se bazeaza pe increderea pe care partile o acorda mediatorului, ca persoana apta sa faciliteze negocierile dintre ele si sa le sprijine pentru solutionarea conflictului, prin obtinerea unei solutii reciproc convenabile, eficiente si durabile. (art. 1 alin.(2) – Legea nr. 192/2006).

Servicii:

  • Civila: mosteniri, partaj
  • Comerciala: somatii de plata, obligatii contractuale
  • Familiala: divort, partaj, incredintarea minorului
  • Penala: infractiuni pentru care este necesara plangere prealabila pentru declansarea urmaririi penale

Tip: Privat

Oras: Bucuresti

Adresa: Aleea Valea Florilor, Nr.2, Bl.P11, Sc.3, Ap.42, Sector 6

Contact: Telefon: 0726.731.020

Web: http://mediator-anton.ro/

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *