Clinica Medicover Victoriei

Clinica Medicover din Piata Victoriei este cea mai mare clinica cu servicii integrate, cu o echipa de profesionisti pentru tine si familia ta.
Clinica si-a extins capacitatea si gama de specialitati disponibile, oferind acces la peste 30 de specialitati, 100 de medici, centre de recoltare pentru adulti si copii, imagistica medicala, precum si la Clinica de Pediatrie Medicover (etaj 2), Centrul de Reabilitare Medicala (etaj 3) si Medicover Skin Care Center (etaj 5).
Iti punem la dispozitie peste 30 de specialitati, o echipa medicala cu peste 100 de medici si metode de investigatie cu aparatura de ultima generatie (radiologie, ecografie, osteodensitometrie, spirometrie, somnografie, poligrafie, capsula endoscopica, endoscopie, EKG de efort).
Calatoreste in siguranta! Medicover Victoriei este centru acreditat de vaccinari internationale. Descopera noile pachete de vaccinare pentru calatorii!

Tip: Privat

Oras: Bucuresti

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu, Nr. 16-20, Sector 1

Camera de garda: Nu

Contact: Telefon: 021.310.16.88
Call Center: 021.9896
E -mail: customer@medicover.ro;

Specialitate: Acupunctura si medicina integrata, Alergologie si imunologie clinica, Boli infectioase, Cardiologie, Chirurgie generala, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Epidemiologie, Gastroenterologie, Medicina de familie, Medicina interna, Medicina muncii, Neurochirurgie, Neurologie, Obstetrica-ginecologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie si traumatologie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie, Radiologie-imagistica medicala, Reumatologie, Urologie

Program: Clinica : L - V :08:00 - 20:30 | S : 08:00 - 14:00; D : Inchis; Recoltari: L - V : 7:30 - 13:30 | S: 7:30 - 11:30; D : Inchis

Mijloace de transport: Metrou: Statia Piata Victoriei;
Autobuze: 300, 783 - Statia Piata Victoriei;
Tramvai: 1, 46 - Statia Pasaj Victoria;

Web: https://www.medicover.ro/clinici/medicover-victoria/prezentare

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *