Clinica Sanador Militari

In dorința de a fi cât mai aproape de pacienții și clienții săi, Sanador vă stă la dispoziție cu nouă clinică deschisă în Militari, pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 101. Ca și celelalte clinici Sanador, și această nouă clinică beneficiază de aportul unor medici de renume, dar și de echipamente ultraperfomante, de ultimă generație!
In Clinica SANADOR Militari puteti efectua: consultații de specialitate, analize medicale de laborator, medicina muncii, explorări funcționale (EKG de repaus, Spirometrie, Testare oftalmologică, Audiometrie, Holter EKG, Tensiune arterială)
În clinica SANADOR Militari se pot face programări la consultații în următoarele specialități: Medicină generală, Medicină internă, Neurologie, ORL, Obstetrică-ginecologie, Diabet, boli de nutritie și metabolism, Psihiatrie, Psihologie și psihoterapie, Dermato-venerologie, Endocrinologie, Cardiologie, Chirurgie generală, Reumatologie, Oncologie, Medicina Muncii, Alergologie și imunologie clinică.
Analizele de laborator pot fi recoltate în fiecare zi, de luni până vineri, atât pentru abonați, cât și pentru pacienții plătitori sau pentru cei ale căror analize sunt decontate prin casele de asigurări.

Tip: Privat

Oras: Bucuresti

Adresa: Bd. Iuliu Maniu, Nr. 101, sector 6

Camera de garda: Nu

Specialitate: Cardiologie, Endocrinologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-ginecologie, ORL, Psihologie

Program: Luni - Vineri : 08:00 - 20:00

Mijloace de transport: Autobuze : 137, 236, 421, 136 - Statia Cesarom, Valea Cascadelor;
Troleibuze : 61, 62 - Statia Cesarom, Valea Cascadelor;
Tramvaiele : 25 şi 8 - Statia Cesarom, Valea Cascadelor;

Web: https://www.sanador.ro/locatie/clinica-militari/

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *