Regina Maria Ponderas Academic Hospital

Ponderas Academic Hospital, este singurul Centru de Excelența în Chirurgia Obezitătii din Europa de est, cu dubla acreditare internațională. Cu tehnologie medicala de avangardă și o echipa multidisciplinară capabilă să trateze cele mai complexe cazuri bariatrice, am creat un centru de excelenta dedicat tratării fara compromis a pacientului metabolic, un cadru care îi ofera acces la tratamente moderne, aliniate la standardele internationale, medici bine pregătiți și dedicați îngrijirii pacientului, iar în total, pana în prezent avem peste 7000 de pacienți care au apelat la chirurgia bariatrică prin intermediul echipei noastre medicale.
Un alt aspect care legitimează succesul Centrului de Excelență în domeniul bariatriei, este faptul că oferă o abordare holistică a problemelor obezității, pacienții fiind evaluați de un grup multidisciplinar de specialiști, de la chirurgie, anestezie, diabet, nutriție, endocrinologie, gastroenterologie, cardiologie, ecografie, osteodensitometrie, radiologie, pînă la medicină psihosomatică. In cadrul centrului de excelenta in chirurgia bariatrica si metabolica, bariatria inseamna mai mult decat interventia chirurgicala. După operație, pacientul intră într-un protocol bariatric special, prin intermediul căruia acesta este atent monitorizat de o echipă medicală dedicată atât în perioada internării, cât și pe termen lung prin controale medicale regulate si consiliere pentru a asigura buna evoluție post-operatorie.
Spitalul este echipat nu numai cu cea mai modernă tehnologie, dar și cu tehnologie special concepută pentru persoanele supraponderale, de exemplu CT cu cel mai mare diametru, instrumente chirurgicale lungi, anestezie video asistată, paturi de spital și mese din blocul operator potrivite pentru persoane cu o greutate de peste 400 de kg, cu obiecte sanitare super rezistente, etc.
Programul scoate in evidenta echipa medicala si institutia care demonstreaza un angajament si rezultate de neegalat, cum sunt rata foarte scăzută de complicații sau rata ridicată de retenție a pacienților (peste 70% dintre ei revin la verificarea periodică) care sunt mereu gata să vorbească cu respect și admirație despre personalul Ponderas și despre experiența pe care au trăit-o aici.

Tip: Privat

Oras: Bucuresti

Adresa: Str. Nicolae Caramfil, Nr. 85A, Sector 1

Camera de garda: Nu

Contact: Telefon: 021.9886 |E-mail: office@ponderas.ro

Specialitate: Cardiologie, Chirurgie generala, Chirurgie pediatrica, Chirurgie plastica, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Epidemiologie, Gastroenterologie, Hematologie, Medicina de familie, Medicina interna, Neurochirurgie, Obstetrica-ginecologie, ORL, Ortopedie si traumatologie, Otorinolaringologie, Pediatrie, Pneumologie, Psihiatrie, Psihologie, Radiologie-imagistica medicala, Urologie

Program: L-V: 8.00-20.00 S:8.00-16.00

Mijloace de transport: Autobuze : 301, 112 - Statia Nicolae Caramfil;
Metrou : Statie Aurel Vlaicu;

Web: https://www.reginamaria.ro/spitale/ponderas-academic-hospital

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *