Sky Bar

Above the city Skybar este primul roof bar din Romania, un concept nou de lounge care impresioneaza prin design-ul unic, futurist si prin atmosfera speciala. Beneficiind de o locatie centrala, situat pe terasa unei cladiri amplasate pe Calea Dorobantilor, ne propunem sa urcam in primul loc al preferintelor clientilor nostri si sa devenim un punct de atractie al Bucurestiului.

Ziua, locatia isi propune sa fie o oaza de liniste si verdeata, ideala pentru intalniri de afaceri sau cateva clipe alaturi de prieteni deasupra orasului sub cerul senin intr-o atmosfera relxanta care te va face sa uiti ca te afli in centrul orasului Noaptea, la lumina lunii, Skybar promite o atmosfera animata care isi propune sa fie gazda pentru numeroase petreceri si evenimente. Structura care acopera locatia, unica si special creata pentru acest concept se inchide complet pentru a acoperi si proteja clientii pe timp de ploaie, vant sau ninsoare, dar se si deschide pentru a asigura privelistea unica a cerului senin.

Cu o suprafata de 150 m2, Skybar are o capacitate de 80 de locuri si se adreseaza clientelei mediu-high din Bucuresti, cat si tuturor turistilor care vin sa viziteze capitala. Canapelele albe, scaunele moderne si transparente marca Louis Ghost sau Philippe Starck sunt contrastate de accentele de verde ale numeroaselor plante, creand astfel un spatiu inedit.

Daca doriti sa savurati un ceai bun, o cafea aromata, o ciocolata calda sau un cocktail bine facut, intr-un ambient de vis, vizitati-ne, “Above the city”!
Modern si unic, in permanenta luminat, barul reprezinta print-o singura imagine conceptul Skybar. O extensie a barului este ghiveciul circular unde se poate servi o cafea sau un cocktail la umbra unui copac de dimensiuni impresionante. Se creaza astfel un spatiu intim, deosebit, de unde clientii pot admira cerul senin. Toate acestea sunt doar cateva elemente care trasforma Skybar intr-un lounge sofisticat, unic. Baile sunt un loc tratat cu indiferenta in multe locatii, la Skybar noi am creat o experienta deaspura orasului.

Conceptul SkyBar a aparut din dorinta de a avea un altfel de loc in Bucuresti.

Livrare la domiciliu: Nu

Comenzi online: Nu

Tip: Privat

Oras: Bucuresti

Adresa: Calea Dorobanti, Nr. 155, Et. 5, Sector 1

Program: L – D: 10AM – ultimul client

Contact: Telefon: 0724.759.227 | E-mail: office@skybar.ro

Web: http://www.skybar.ro/

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *