Veranda Casa Frumoasa

Casa Frumoasa duce experienta luxului ca modus vivendi cu un pas mai departe, prin inaugurarea, in toamna anului 2011, a unui spectaculos restaurant, sugestiv denumit Veranda Casa Frumoasa. Parte a unui proiect complex de extindere, ce reuneste moda si savoir vivre intr-o ampla pledoarie de lifestyle, impunatoarea vila din bulevardul Lascar Catargiu si-a completat portofoliul cu un nou etaj dedicat colectiilor feminine ale brandurilor reprezentate, dar si cu aceasta noua izbanda in materie de arta culinara, arhitectura si ambianta.
Imaginat, proiectat si realizat de catre architecta italiana Elena Busato si construit in curtea interioara a casei, Veranda Casa Frumoasa vine sa inlocuiasca si sa duca pe o treapta superioara Champagne & Caviar Bar-ul lansat in anul 2009.
O constructie de o eleganta clasica, realizata din metal si sticla, noul restaurant aminteste de serele sfarsitului de secol 18, reinterpretate intr-o cheie moderna. Situat in inima orasului, restaurantul completeaza armonios aura aristocratica a vilei, avand intrare directa din strada Clopotarii Vechi nr.5, dar si din bulevardul Lascar Catargiu nr. 40, cu trecere prin magazin. Elementele de lumina si albul imaculat jaloneaza un decor amprentat de numeroase referinte vegetale. Camera interioara este destinata Champagne Bar-ului, in vreme ce spatiul generic denumit living room este imbracat in texturi bogate – toate sustinute de podeaua-mozaic realizata din marmura, a carei alternanta de mat si lucios creeaza, alaturi de decoratiunile cu benzi-mozaic din sticla, un efect unic si pretios.
Conceput de chef-ul Avi Steinitz, meniul propune un specific international, cu influente frantuzesti si mediteraneene, in care fiecare detaliu este atent cantarit si filtrat de creativitatea si efervescenta ce compun viziunea gastronomica a cunoscutului maestru-bucatar. O experienta autentica de fine dining se poate regasi, printre altele, intr-un meniu compus din Branza Sainte Maure brûlée, cu salata de pere, curmale, rucola, varza rosie si alune coapte pe Belgian Waffle, Somon filé glasat, cu sos de sampanie, icre de somon si dovlecei si Mille-Feuille de cacao, cu crema de Mascarpone, capsuni si pere in mirodenii dulci (desert), invariabil insotite de sampania casei, Billecart Salmon, cat si de cea mai buna selectie de vinuri.

Specialitate Bucatarie: Internationala

Livrare la domiciliu: Nu

Comenzi online: Nu

Oras: Bucuresti

Adresa: Strada Clopotarii Vechi, Nr. 5, Sector 1

Program: L-S: 12:00 - 23:30

Contact: Telefon: 0733.735.932

Web: http://verandacasafrumoasa.ro/

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *