Burlaci şi burlăciţe

Am început în vara lui 2016 frumoasa aventură a Laboratorului de Teatru Dens, atelierul experimental, condus de Oleg Loevski, regizor şi producător de teatru din Rusia.
Gândit ca un mini – festival, proiectul a reunit echipe de creaţie internaţionale, punând în scenă, ca works in progress, trei spectacole, contra cronometru, în condiţii de producţie improvizată.
Datorită succesului de public, în 2017 ele au intrat în repertoriul permanent al Teatrului Nottara. Aţi putut vedea Iubirea la oameni, care a avut recent premiera pe scena Sălii George Constantin.
Acum e rândul celei de a doua producţii să se întâlnească cu publicul: piesa binecunoscutului autor israelian Hanoch Levin, Burlaci şi burlăciţe. Un scriitor care s-a lovit ades de limitările şi rigorile impuse de cenzura de stat. Un dramaturg ce nu a acceptat niciun tabu. Nu doar în textele sale politice, ci şi când a scris despre inflamările şi dezamăgirile unui ritual vechi de când lumea: căsătoria şi preambulurile ei erotice.
Iar regizoarea italiană Alessandra Giuntini, alături de trupa Teatrului Nottara, au imprimat spectacolului, nota de parodic, de burlesc, pe care textul acidului scriitor israelian o îndrituieşte.

Pret: 47,52 lei

Data: 02 Aprilie 2017| 28 Aprilie 2017

Ora: 19:30

Teatru: Nottara

Sala: George Constantin

Regia: Alessandra Giuntini

Bilete online: http://new.nottara.ro/?act=cont

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *